Montažne hiše Gorišek

Podjetje je registrirano leta 1998 v Novem mestu. Naša osnovna dejavnost je v prvih letih bila poudarjena pri izdelavi lesenih objektov iz masivnega smrekovega lesa. Tako so nastajale prve brunarice, garaže, vikendi, nadstreški in vrtne ute. Prav tako smo osrečili marsikaterega graditelja stanovanjskega objekta, ko smo mu zgradili ostrešje in ga pokrili s kritino.

V tistih časih se je v Sloveniji govorilo le o nekaj podjetjih, ki so izdelovala montažne hiše. Med njimi smo se na slovenskem tržišču pojavili tudi mi. Relativno smo bili dobro sprejeti, kar je vplivalo na rast našega podjetja. Širom po Sloveniji so se nam odpirala gradbišča, s številom predanih objektov pa so nam rasle tudi izkušnje in znanje, ki je še kako potrebno pri montažni gradnji.  Veliko smo investirali v poslovne prostore in tehnologijo, ki je potrebna v proizvodnji.

Zrasli smo v sodobno podjetje, ki lahko zadovolji tudi bolj zahtevne kupce hiš, v dokaz so lahko številni objekti, ki jih gradimo v sosednjih državah.

Iziv so nam večno zadovoljni kupci, z elanom napolnjeni naši delavci in podizvajalci gradbenih del in ekološka osveščenost vseh prisotnih v sistemu gradnje po načelu varujmo naše okolje.

Zakaj izbrati Gorišek hiše?

  • že naša standardna izvedba je energijsko varčna
  • že naša standardna izvedba ima močnejšo konstrukcijo
  • 35 let jamstva na konstrukcijsko trdnost hiše
  • visoka kvaliteta – individualno spremljanje med proizvodnjo in montažo
  • konkurenčne cene in kratki roki izgradnje
Roman Gorišek, lastnik podjetja.